![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pewien banalny niby problem ale nie moge sobie z nim poradzic otoz z flasha do php wysylam sobie zmienna powiedzmy text ktora ma strukture kilku wierszy i teraz jezeli wysle ja np mailem wszystko jest w porzo ale jezeli chce ja wyswietlic w generowanym przeze mnie dokumencie pdf
$pdf->Cell(0,0,$tekst); to tekst zlewa sie w jedna linie a znaki nowego wiersza "\n" sa widoczne jedynie jako takie małe kwadraciki bardzo zależałoby mi na tym aby ten tekst wyswietlal sie w kilku wierszach tak jak jest pierwotni zapisany (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sciana.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 7 Dołączył: 25.12.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co widze używasz FPDF, manual FPDF: FPDF: Cell, parametr ln.
Ten post edytował Noddi 8.12.2008, 15:19:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze troche niedobrze to wyraziłem chodzi że jak wezmę text np
MultiCell(0,8,"linia1\nlinia2\nlinia3"); to polecenie działa bez zarzutu ale po pobraniu danych z tablicy _POST nie chce działać w tymm poleceniu a juz te same dane przesłane poleceniem mail() wyswietlaja sie tak jak powinny |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 7 Dołączył: 25.12.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 19:50 |