![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam prośbę czy mógłby ktoś to sprawdzć gdzie mam błąd w tym kodzie ponieważ, wszytsko mam juz pozakladane tzn baza danych juz jest i wszytskie nazwy tez sie zgadzaja a niewiem czemu przy rejestracji nie dopieuje mi nic do bazy danych i nieprzechodzi dalej tylko zostaje na tej sanej stronie no i niemoge wyłapac błędy
prosze o pomoc kod odpowiedzialny za dopisywanie do bazy danych wrazei czego moge wrzucic caly kod strony jak by byl potrzebny . Kod </b></div><div><b> <? session_start(); if($_SESSION['uid']!= NULL){ header("LOCATION: konto.html"); exit; } include("inc/mysql.inc.php"); include("inc/funkcje.inc.php"); if($B1){ if(login($email, $haslo)==TRUE){ $s1 = mysql_query("SELECT uid FROM users WHERE email = \"$email\""); $s2 = mysql_fetch_array($s1); $_SESSION['uid'] = base64_encode($s2['uid']); $ud = $s2['uid']; mysql_query("DELETE FROM img_tmp WHERE user = $ud"); header("LOCATION: konto.html"); exit; }else{ $nfo = " <b>Błędny login lub hasło!</b><Br> "; } } if($B2){ $er .= chkfield($f1, "Nie wpisałeś pola z imieniem!"); $er .= chkfield($f2, "Nie wpisałeś pola z nazwiskiem!"); $er .= chkfield($f5, "Nie wpisałeś pola z ulicą!"); $er .= chkfield($f6, "Nie wpisałeś pola z miastem!"); $er .= chkfield($f8, "Nie wpisałeś pola z kodem pocztowym!"); $er .= chkfield($f9, "Nie wpisałeś pola z adresem email!"); $er .= chkfield($f10, "Nie wpisałeś pola z telefonem!"); $er .= chkfield($f11, "Nie wpisałeś pola z hasłem!"); $er .= chk4duble($f9, "W bazie znajduje się już wskazany email!"); if($f11 != $f12){ $er .= "Hasła nie zgadzają się."; } if($woj == NULL){ $er .= "Zaznacz województwo!"; } if($er == NULL){ $d1=mysql_num_rows(mysql_query("SELECT uid FROM users"))+1; $f13=mt_rand(11111,99999); mysql_query("INSERT INTO users VALUES ($d1, \"$f1\", \"$f2\", \"$f3\", \"$f4\", \"$f5\", \"$f6\", \"$woj\", \"$f8\", \"$f9\", \"$f10\", \"$f11\", \"$refid\",\"$f13\")")or die(mysql_error()); mail($f9, "Wiadomosc z serwisu $suburl", "Witaj!\n\nTwój kod aktywacyjny to\n".$url."akt.php?em=$f9&co=$f13\n\nKliknij aby aktywowac konto.\nPozdrawiam\nAdmin $suburl"); $naglowki = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $naglowki .= "Content-type: text/html; charset=windows-1250\r\n"; $naglowki .= "From: Administrator $suburl <$adminemail>\r\n"; include("inc/email-rejestracja.inc.php"); mail($f9, "Wiadomosc z $suburl", $txt, $naglowki); $done = 1; } } ?> z gory dziekuje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:02 |