![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Kiedyś znalazłem prosty ale i bardzo przydatny skrypt na forum... Jednak zaliczyłem zgon dysku i teraz nie mogę nigdzie go znaleźć. A napisanie go samemu niestety mi nie idzie.. ![]() dlatego proszę o wskazówki: A więc tak: skrypt ma pobierać z bazy login i hasło takie jakie było wpisane w formularzu, jeśli znajdzie rekord - poprawna autoryzacja, jeśli nie - intruz. Wiem że była użyta funkcja mysql_die (lub coś w tym stylu), ale nie mogę dojść jak to składniowo było...
ps. przepraszam za tak głupie pytanie, ale naprawdę nie mogę nigdzie się doszukać rozwiązania -wujek google sie na mnie obraził ![]() -------------------- Detter
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pisane z palca ;P Ten post edytował deirathe 8.12.2008, 14:05:39 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Wiem że była użyta funkcja mysql_die (lub coś w tym stylu) Może mamy inne manuale? Cytat wujek google sie na mnie obraził Patrząc na tytuł tematu, to się nie dziwię... Poza tym, Twoje zapytanie nie zadziała, bo nie masz wartości w cudzysłowie. ~deirathe dobrze poprawił. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 16:40 |