![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witajcie
Chciałbym uzyskać efekt, w którym dajmy na to mam pole tekstowe w forumlarzu. Teraz przy wypełnianiu tego pola chciałbym żeby wykonywały się selecty do bazy danych a wynik był traktowany jako podpowiedzi do wpisywania. Czyli np. Wpisuję "W" idzie select gdzie filtr jest name=w% i zwracany wynik wypisuję dopisuje literke "a" idzie select gdzie filtr jest name=wa% Czy możecie mi powiedzieć jak to mogę osiągnąć... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 2 Dołączył: 17.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi Ci o cos takiego jak jest na youtube?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 20 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ajax, ajax .. Dokładniej to możesz dla textarea w onchange ustawic jakas funkcje, a w niej (korzystajac z ajax'a) pobierac interesujace ciebie rzeczy i zwracac do textarea ...
Szukaj rozwiązania w tym kierunku. -------------------- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
a ja korzystałem z tego i naprawdę jestem zadowolony.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:43 |