![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pytanie jak zrobić stronkę, w której mogę dodawać pozycję do listy. Powinno to wyglądać jakoś tak Po kliknięciu dodaj powinno wyskoczyć jakieś okno czy coś takiego, żebym mógl te pola wypelnić ![]() ![]() Może być także w JS, jak ktoś ma jakiś fajny skrypt ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 55 Dołączył: 23.11.2008 Skąd: UKF Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robisz formularz ktory zapisuje dane do pliku a potem na nowej stronie po prostu czytasz z pliku dane i wyswietlasz.
Pozdrawiam. -------------------- Pomagam jeśli mam czas oraz jak się na tym znam :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może ktoś zaproponuje jakiś skrypt gotowy?
Albo coś co bardziej mi pomoże? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 55 Dołączył: 23.11.2008 Skąd: UKF Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj masz opisane podstawowe operacje na plikach:
http://www.webdiary.pl/technologie+art.id+218.htm Pozdrawiam. -------------------- Pomagam jeśli mam czas oraz jak się na tym znam :D
|
|
|
![]()
|
|
A może ma ktoś jakiś gotowy skrypt? Albo jakiś skrypt, który można łatwo przerobić, aby wyglądał tak jak ja chce
![]() . Ten post edytował mast210 7.12.2008, 21:21:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 7 Dołączył: 12.09.2008 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przesadzasz już, to nie jest forum typu "daj mi to na ładnej tacy" tylko "proszę o pomoc".
lukasz_os dał Ci jak na tacy link do artykułu o plikach i informacje. Użyj: HTML: TABLE, FORM PHP: system plików / SQL: INSERT, SELECT Wykaż inicjatywę. Ten post edytował HellRider 7.12.2008, 21:29:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 05:37 |