![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam dziwny problem. Założyłem sobie serwer baz danych na http://db4free.net/ wolny ten serwer, ale działa. Jest połączenie, gdy wyświetlam tabele danych za pomocą php nie ma problem. Nie ma problemu nawet z update danego rekordu. Schody zaczynaja sie robić gdy chce dodac nowy rekord. Na localhoscie skrypt dziala na serwerze juz nie. Dodaje rekord za pomocą:
Na serwerze gdy chce dodac nic sie nie dzieje. W czym jest problem? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem kiedyś podobny problem, zamiast "" daj NULL.
Jak dalej nie będzie działać to napisz jaki error zwraca MySQL mysql_error" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
jestes genialny! Ja p*** takie małe coś.. Tyle czasu siedzialem...
THX |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
mogą być uszy ale '' tylko wtedy gdy masz klucz + autoincrement
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 19:14 |