![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 6 Dołączył: 26.03.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym poznać opinie i rozwiązania forumowiczów w dwóch kwestiach. Stworzyłem swojego fw, tak by z biblotek i mechanizmów mogło korzystać kilka aplikacji na raz. To znaczy... Kod /diwebFramework!/ /Applications/ /* Tutaj mam aplikacje, które oparte są o fw. */ /Library/ /Logs/ /JS Library/ /Configurations/ /Docs/ /Plugins/ Dotychczas aplikacje uruchamiałem tak...
W moim mniemaniu zapewnia to hermetyzację, szczelność i wygodę. I tak się zastanawiam, czy to jest właściwe rozwiązanie. Czy nie można tego lepiej zrobić ? A teraz druga rzecz. Jak ustalacie scieżki do konkretnych folderów framework'a jak i danego projektu. Korzystacie ze stałych, plików czy może w każdym miejscu wpisujecie 'osobno'. ![]() Dotychczas jade na stałych, ale ciekaw jestem jak to inaczej rozwiązać. Czy definiuje je jakiś obiekt, lub jeszcze inaczej. Pozdrawiam, i zapraszam do dyskusji. Ten post edytował Mize 7.12.2008, 15:53:36 -------------------- NULL;
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 17:18 |