![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie Zrobilem sobie stronke index.php na ktorej mam 3 loginy, uczen, nauczyciel, admin i za pomoca ramki 'iframe' wszystkie loginy po nacisnieciu wyswietlaja mi sie w tej ramce plywajacej 'iframe'. I np przy logowaniu 'uczen' podalej imie,nazwisko, haslo i przy prawidlowym logowaniu wyswietla mi sie strona ze wszystko gra, tylko jest taki problem ta nowa strona wyswietla mi sie w ramce...chcialbym zeby wyswietlala sie nie w ramce , poprostu zeby ramka nie byla wyswietlana... wiec na stronie w ktorej juz wszystkie dane dziala i jest prawidlowe logowanie dalem na poczatku:
po wstawieniu tego kodu komputer nie odpowiada , ciagle gdzie sie zapetla funkcja i p jakims czasie zwroci blad w ramce....Jak wyswietlic konkretna strone juz w normalnej stronie nie w ramce Ten post edytował byczek1984 6.12.2008, 19:54:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat konkretna strone juz w normalnej stronie nie w ramce Tego w PHP nie zrobisz. Tylko JavaScript. Kod window.location = 'adres';
Ten post edytował erix 6.12.2008, 20:01:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:23 |