![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Potrzebuję kodu PHP lub HTML który pozwalałby mi na to: Wpisuję w pole tekstowe 1: Kto tam? Wpisuję w pole tekstowe 2: hipopotam Klikam na przycisk Wyślij i wychodzi mi wygenerowany tekst w polu tekstowym: Kod [i]Twoja odpowiedź na pytanie [b]Kto tam?[/b] to: [b]hipopotam[/b] [/i] Bbcode jest umieszczony tam celowo, ponieważ ma to służyć jako generator dla forum. Jeśli jest taka możliwość to proszę od razu o przykład... Pozdrawiam -------------------- Mam Windows 7 RC
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jest...
Tworzysz formularz z dwoma polami a następnie podstawiamy zmienne i wyświetlamy...
Edit: Poprawiłem błędy w kodzie. Ten post edytował ShadowD 6.12.2008, 13:21:11 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki za pomoc, działa!
Do zamknięcia Pozdrawiam PS. Klikam Pomógł ![]() Ten post edytował Kredka29 6.12.2008, 15:01:37 -------------------- Mam Windows 7 RC
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:51 |