![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie: gdzie znajdują się pliki baz mysql w freebsd? (jaki katalog?), mam problemy ze znalezieniem tego w google, a ktos kto ma freebsd lub zna odpowiedz na to pytanie to 5 sekund pisania. Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poszukaj pliku my.ini
a w nim wpisu: #Path to the database root datadir=C:/MySQL Datafiles/ i już będziesz wiedział, gdzie siedzą bazy... -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
uwierz mi nevt, nie zawracałbym ludziom głowy gdyby tyle wystarczylo
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh - tyle że nie ma standardowej ścieżki - podajesz ją przy instalacji / konfiguracji i dlatego jest zapisywana w my.ini
skoro nie masz dostępu do my.ini, to nie łudziłbym się, że będziesz miał dostęp do plików z bazami... -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:35 |