![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2004 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Obecnie posiadam moją stronę opartą o Wordpressa, a jako że wcześniej zam tworzyłem ją w notatniku, to inaczej miałem rozwiązany problem z linkami. Kiedyś link wyglądał następująco localhost/?i=o_mnie aka. localhost/index.php?i=o_mnie localhost/?i=kontakt aka. localhost/index.php?i=kontakt localhost/?i=download aka. localhost/index.php?i=download a teraz jest w WP localhost/o-sobie/ localhost/kontakt/ localhost/category/pliki/ W związku z tym chciałbym prosić o pomoc w przekierowaniu ludzi poprawnie, bo w wyszukiwarkach i na innych stronach nadal są odwołania do starych linków. Próbowałem z .htaccess i Rewrite Rule ale po całym dniu straconym nie doszedłem do poprawnego rozwiązania próbowałem coś takiego: RewriteRule ^?i=o_mnie$ /o-sobie/$1 [R=301,L] ale niestety, wówczas jest błąd serwera 500. Nie wiem jak dokładnie to rozwiązać, bo w googlach są przeróżne przykłady, niestety, ciężko je zastosować do siebie stąd prośba o pomoc -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:53 |