![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam osoby chętnej, udzielenia mi korepetycji z PHP i MySQL . Jest to dlamnie o tyle ważne, gdyż zależy mi na normalnych lekcjach, a nie jak to na kursach online suchych informacjach.
Osoby zainteresowane, najlepiej jakby były z regionu górnego śląska, sam jestem z Raciborza. Pozdrawiam Marcin |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Interesuje Cię to na Gadu Gadu czy jak? Płacisz za te korepetycje?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
I tak odpadasz bo czytać nie umiesz. Stoi jak byk, że autora nie interesują kursy online. Ty prędzej. Cytat gdyż zależy mi na normalnych lekcjach, a nie jak to na kursach online suchych informacjach Powiedział, że na kursach online (chodzi np takie jak kurshtml.boo.pl) są suche informacje a nie że nie chce się uczyc online. Ten post edytował wookieb 3.12.2008, 16:03:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za to Ty nie potrafisz logicznie myśleć. Jakby zależało mu na kursie online to nie podawałby miejsca zamieszkania (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
Dobra starczy. Czemamy na autora. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Interesują mnie tylko klasyczne korki, w których na bierząco moge konwersować z korepetytorem. Jest to istotne podczas rozwiązywania konkretnego zadania (problemu). No i wiadomo żeby nie za daleko, szkoda czasu i pieniedzy (powiedzmy do ok.50 km)
Czy płace...? No, a jakby inaczej.... wiedza kosztuje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja może się wtrącę z swoimi pytaniami...
1. W jakim zakresie wiedzy?? 2. Czy nie satysfakcjonowała by Cię praca np na jednym serwerze i rozmowa przez komunikator głosowy?? W sumie można zastosować ts'a czy też Skype i jakiś zdalny pulpit, moim zdaniem jest to bardzo zbliżone do warunków realnego kontaktu. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Ja może się wtrącę z swoimi pytaniami... 1. W jakim zakresie wiedzy?? 2. Czy nie satysfakcjonowała by Cię praca np na jednym serwerze i rozmowa przez komunikator głosowy?? W sumie można zastosować ts'a czy też Skype i jakiś zdalny pulpit, moim zdaniem jest to bardzo zbliżone do warunków realnego kontaktu. Pozdrawiam Chyba byłbym jednak zdecydowany na tego typu współpracę. Zakres wiedzy: Stworzychć ankietę w sieci www, na podstawie PHP, z bazą danych MySQL Pytania w ankietach to: - tak, lub nie - wybierz kilka z pośród kilku (ale nie mniej niż) - wpisz ile? (tu mamy albo tekst, albo najlepiej rozwijaną tabelką z możliwościa wyboru) Prosty panel admin. proste statystyki podliczające. Pozdrawiam Marcin Dzieki wszystkim za zainteresowanie, ale znalazłem już korepetytora. POZDRAWIAM |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 5 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Chełmno/Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm... mam gotowe autorskie rozwiązanie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) mogę odsprzedać (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 08:44 |