![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 1 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: /etc/passwd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam stronę opartą o cms: klik Po przeniesieniu strony na nowy serwer dedyk występują problemy natury takiej:
Po wpisaniu adresu strony wyswietla się biała strona. Jak odswiezam to mniej wiecej za 12 razem sie strona otworzy. Przechodzę w podstronę to samo. Potem znów odswiezam i znow po chwili biało. W logach apache nie ma błędów oO. Z innymi stronami nie mam takiego problemu. Sporadycznie tak sie dzieje z innymi. Po restarcie usługi Apache2 wszystko wraca do normy a ta strona oparta o CMS po chwili znów biała. Wieć nie mam pojęcia jak rozwiązać ten problem. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co widzę wszystko jest ok, ja nie mam żadnych problemów z wejściem na ową stronę...
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 1 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: /etc/passwd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie : )))) ta strona klik to strona projektu CMSa
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Po restarcie usługi Apache2 wszystko wraca do normy a ta strona oparta o CMS po chwili znów biała. Wieć nie mam pojęcia jak rozwiązać ten problem. Jak Apache2 komunikuje się z PHP? Moduł/CGI/FastCGI? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może podaj link do swojego serwera może to ułatwi dedukcję problemu... ;p
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Strone mam na dedyku, tam jest wyłączona z tego samego powodu. Konfigurację mam tą samą na localhoscie i tam testuje wszystko. btw tej komunikacji jak to sprawdzić.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:26 |