![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt ten tworzy listę filmów ze wskazanego katalogu / dysku / folderu sieciowego, pobiera informacje o każdym filmie z imdb.com i fdb.pl, takie jak: plakat, opis, gatunek, ocena, aktorzy, reżyseria. Całość zapisuje do pliku movies.html. Filmy można uruchamiać bezpośrednio z listy 1 kliknięciem (firefox).
http://code.gosu.pl/movies-pl.html -------------------- code.gosu.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to chyba nie jest twoje co? Przeczytaj regulamin, tam wyraźnie pisze, że dajemy tylko swoje skrypty do oceny. Na przyszłość będziesz wiedział.
Jednak co do skryptu, to się wypowiem, bo sam używam. :] Świetny. ![]() PS. Proszę o zablokowanie/usunięcie/przeniesienie do odpowiedniego działu (hydepark) moderatora. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest mój skrypt
![]() Ten post edytował cagrET 2.12.2008, 14:48:46 -------------------- code.gosu.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też używam (pisałem nawet do Ciebie odnośnie Windows Script Host), bardzo mi się podoba.
Co prawda nie analizowałem dokładnie kodu, 149k do przejrzenia to jednak sporo ![]() Spisuje się fantastycznie! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
O jaki ten świat mały
![]() A co do bim'a2 "Na przyszłość będziesz wiedział." Na przyszłość przyjrzyj się dokładniej, konto mam od 2003r, stara gwardia + stopka mówi za siebie ![]() -------------------- code.gosu.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:45 |