![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciał bym zalogować się curlem na moją stronę www jednak coś mi nie wychodzi, może mógł by mnie ktoś naprowadzić na rozwiązanie...
Kod:
Link do logowania: http://www.sonic.cmsss.pl/biblioteka/ Link do strony z owym kodem: http://cmsss.pl/index.php Teoretycznie loguję się na stronie tylko jak zatrzymać sesję by przejść np do jakiejś zakładki a następnie pobrać jakieś dane, myślałem że chodzi o ciasteczka dlatego dodalem linie odpowiedzialne za to (bynajmniej tak mi się wydaje) ![]() Z góry dziękuję za pomoc... -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze mówiąc to kopiowałem owy kod z php.pl i go sklejałem, wydaje mi się że zapisywanie cookie powinno być w innym miejscu. Do tego nawet nie wiem gdzie ten plik się zapisuje więc nie wiem jak sprawdzić... ;p
A więc napisałem tak:
I wyświetliło mi 'nie' więc taki plik nie istnieje... Btw. co do layoutu można go zakupić za jakieś 6zł +vat na jakiejś stronie www ;p Ten post edytował ShadowD 1.12.2008, 20:29:44 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten plik sam sie nie stworzy
![]() Stwórz go recznie tak aby wyswietlało że jest i powinno śmigać -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Omg walczyłem z tym jakieś 2 godz, myślałem że php jest na tyle inteligentne by stworzyć sobie plik... ;p
Zmodyfikowany kod:
Dziękuję ^^ -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 18:31 |