![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powiedzcie mi co źle robię bo zagubilem się już we własnej wiedzy i nie wiem dlaczego to nie działa tak jak powinno. mam coś takiego:
wiem że zmienna $sql będzie tablicą ale wrzuciłem to tak bo php napisze sobie (array). to jest nieistotne. istotne jest to że ta pętla jest nieskończona mimo że w podanej w zapytaniu tabeli sa tylko 2 rekordy. nie jestem początkujacym programistą php ale to mnie zabiło. tym bardziej że w ten sposób wczytywałem już kiedyś wiele razy rekordy z bazy i bylo wszystko ok. olśnijcie mnie bo nie mam już pomysłów co może być źle... wersja php: 5.2.6RC2 wersja MySql: 5.0.45 Ten post edytował Chemiq 1.12.2008, 10:50:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za każdym obrotem pętli wykonujesz ponownie zapytanie więc to nieistotne ile wyników ono daje bo zawsze w nieskończoność przetwarzasz pierwszy wynik.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki bo już myślałem że z taką głupią rzeczą sobie nie poradzę
![]() temat uważam za zamknięty ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:15 |