![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kodzik (Nie jestem autorem.To akurat nie jest ważne):
<?php if (!nick || !mail || !Hasło || !temat || !tresc) { echo "Nie uzupełniłeś wszystkich rubryk."; exit; } $wiadomosc = "Imie: ".$_POST['nick']." "Hasło: ".$_POST[' e- mail: ".$_POST['mail']." Tresc: ".$_POST['tresc']." "; $tematyka = "Nazwa twojej strony - ".$temat; mail ("lukaszskotarekk@interia.pl", $tematyka, $wiadomosc ); echo "Dziekujemy za wysłanie do nas wiadomości,"; echo "<ul>o treści: <ul />"; echo "Twoje imię: <strong>".$nick."</strong><ul />"; echo "Temat: <strong>".$temat."</strong><ul />"; echo "Twój adres e-mail: <strong>".$mail."</strong><ul />"; echo "Treść: <strong>".$tresc."</strong><ul />"; ?> Plik nazywa się index.php dodaje go wchodze na moją strone czyli http://aleszybkief1.cba.pl/index.php no i pisze że nie ma takiej strony. Nie śmiejcie się bo jestem amatorem pisania stron a php prawie wogóle nie znam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Proszę poprawić bbcode.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
jak nie ma to nie ma... proste... masz w ogóle obsługę php na tym serwerze?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisze że mam dlatego się dziwie :-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:57 |