![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
do sprzedania serwis z grami flash dla dziewczyn www.forgirls.pl STATYSTYKI - od początku powstania serwisu ( koniec lipca 2007) średnia miesięczna liczba użytkowników - 2750 średnia miesięcznia liczba unikalnych wizyt - 3502 Ogółem odsłon serwisu: 169 tysięcy Ogółem wizyt: 18607 Screen statystyk: http://img99.imageshack.us/my.php?image=statyqy0.jpg W miesiącu listopad: 8500 wizyt. LICZBA TA CIĄGLE ROŚNIE!!! Jeśli ktoś jest zainteresowany - mogę utworzyć konto do odczytu statystyk [stat24.pl] CENA: ok 900-1000zł (do negocjacji - zainteresowani proszę składać oferty) W skład (do sprzedaży) wchodzą: -kompletny serwis (pliki ze skryptami, obrazki itp) -baza danych (ok 300 gier ,200 zarejestrowanych użytkowników, ok 200 komentarzy) -domena forgirls.pl (opłacona do maja 2009 roku) -możliwy również hosting - pozostawienie go na tym który jest teraz (oczywiście to jest do uzgodnienia [patrz: cena]) INFORMACJE O POZYCJONOWANIU Główne frazy to "gry dla dziewczyn" - 23 miejsce w google.pl (ciągle rośnie) oraz "gry dla dziewczynek" miejsce 4. Również inne: " ubieranki, układanki dla dziewcząt" Page Rank strony: 2 Wg serwisu www.speedtest.pl/wycena.html wartość domeny forgirls.pl wynosi ok 2270zł SERWIS DOCHODOWY! Serwis przynosi dzienne zyski z reklamy Google Adsense w wysokości około 1,3$ co daje miesięcznie ok 40$. Dodatkowo przynosił również niewielkie pieniążki (ok 20zł /miesiąc) za banner reklamowy. Sprzedaję, ponieważ nie mam czasu się już zajmować (głównie pozycjonowanie, moderacja, dodawanie gier) Kontakt: wrona.maciej@gmail.com lub też PW (jeśli ktoś ma chce mogę również podać nr telefonu)
Powód edycji: zmieniełem temat (cysiaczek)
-------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:22 |