![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Mam taką małą zagwozdkę...
robię sobie kalendarzyk wszystko pięknie ładnie ale chciałem połączyć go z baza, tzn. żeby kolorował mi komórki których data jest w bazie. i jest problem robi się coś takiego: ![]() ![]() nei bardzo mogę zrozumieć o co chodzi. oto kod: podbieram date z bazy:
i teraz chce zakolorować tę date:
ale kurcze nie wychodzi tylko dzieje się to co w scernie wyżej. proszę o jakieś rady //EDIT z mojego kodu sieczka się zrobiła Ten post edytował piotrooo89 29.11.2008, 21:21:13 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Z tego, co patrzę po screenie, to widocznie wykonują Ci się któreś dwa warunki zamiast jednego.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
racja wykonują się 2 razy bo mam 2 daty... jakby było 4 to by się 4 razy wykonało... ale teraz jak temu zaradzić?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ciężko mi z tej sieczki (;p) coś wyciągnąć...
Ale spróbuj może wyświetlanie "zwykłego dnia" wyciągnąć z głównego warunku. Do tych, w których masz zdarzenia przypisuj zmienną parsed=true, a "zwykły" dzień dopisuj wtedy, gdy parsed=false. Rozumiesz? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
kurcze nie bardzo... może jakiś przykład
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
to może ja pokaże jak tworzę ten kalendarzyk...
i jak już mówiłem chce aby kolorowało mi dzień który jest w bazie na jeszcze inny. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:21 |