![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2008 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam czegoś takiego jak to: bmxfeed.com Jest to czytnik rssów, które można kategoryzować itd. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałeś w ogóle na googlu szukać? pełno jest gotowych czytników rss
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2008 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak samo jak jest pełno systemów blogowych a uznawany za najlepszy jest wordpress
po to tutaj piszę aby dowiedziec sie ktory jest najlepszy jezeli chodzi o czytniki rss |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma czegoś takiego jak najlepszy.
Jest najdokładniej spełniający oczekiwania a nie najlepszy. Skąd mamy wiedzieć co rozumiesz pod pojęciem najlepszy skoro tego nie napisałeś? Yahoo Pipes Google Reader Nie napisałeś nawet czy ma być online czy stand alone RSS Owl |
|
|
![]()
|
|
Podałem linka do tego czego oczekuje od takiej aplikacji.
RSSy sciaga, kategoryzuje i tyle |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
mozesz podać jakiś przykład który Twoim zdaniem jest dobrze napisany optymalnie itd?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja osobiście korzystam z lekko zmodyfikowanej przez siebie wersji LastRSS i jestem z niego bardzo zadowlony. Mam nadzieje ze ty też będziesz;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:32 |