![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Wadowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam kolejny problem. Otóż zrobiłem formularz z <textarea name="opis" cols="30" rows="6"></textarea> itp. W name dawalem inna wartosc (opis, adres, tytul). Chciałbym, żeby mi wysło maila z $opis , $adres i $tytul . Tyle że nie wiem jak z tym zrobić. Kod <?PHP $adresat = 'moj@email.pl'; @$email = $_POST['email']; $tresc = $_POST['tytul']; $topic = 'przykladowy email z funkcji mail'; $header = "From: $email \nContent-Type:". ' text/plain;charset="UTF-8"'. "\nContent-Transfer-Encoding: 8bit"; if (mail($adresat, $topic, $tresc, $header)) echo '<p><form name="Historia"> <input type="button" value="<- WSTECZ" onClick="history.back()"> </form> wyslano;)</p>'; else echo '<p><b>E-mail nie został wysłany!!!</b></p>'; ?> Nie wiem jak w $tresc umiescic $opis , $adres i $tytul . Pewnie to proste, ale bardzo proszę o pomoc. Będę BARDZO wdzięczny. Pozdr. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Wadowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobre, ale trzeba było dodać też wcześniej zmienne. Wielkie dzięki!!!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:07 |