![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie poszukuje całego cmsa, ale od jakiegoś czasu szukam skryptu dzięki któremy przez stronę mógłbym zmienić zawartość danego pliku.
znalazłem taki skrytp:
tylko problem że jak wrzucam plik index.php z tym kodem, to mi się w ogóle nie chce odpalić
Powód edycji: Poprawiłem tematu (ociu)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Widzę, że jesteś nowym użytkownikiem, także witamy na forum.
Nasi deweloperzy napocili się aby stworzyć odpowiednie bbCode dla skryptów php, także staraj używać się odpowiednich znaczników. A teraz sedno sprawy. Szukasz skryptu, czy potrzebujesz pomocy z istniejącym kodem ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najpierw napisałem post, ale w między czasie znalazłem odpowiadający skrypt, który niestety nie działa, więc myślę że najlepszym rozwiązaniem w tym momencie będzie pomoc z istniejącym kodem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pomóc, to nie znaczy dać gotowca; musi być Twoja inicjatywa.
Cytat Tylko problem że jak wrzucam plik index.php z tym kodem, to mi się w ogóle nie chce odpalić Gdzie wrzucasz? Masz zainstalowane PHP na serwerze? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Czyli pomoc z istniejącym kodem... Przenoszę do Przedszkola.
|
|
|
![]()
|
|
tak, serwer obsługuje PHP (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 15:31 |