![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Nie bardzo mam pomysł na rozwiązanie problemu ,który właśnie zaistniał na mojej stronie. Otóż Główna strona posiada wszystkie kody sesji i logowania. W dodatkowej strony, zupełnie oddzielnej, którą dodałem za pomocą iframe nie znajduję sesji z głównej strony. Zdaje sobie sprawę ,żeby coś includować do tej dodatkowej strony ale szczerze nie bardzo wiem co. Proszę o jakieś pomocne koncepcje. Chodzi mi o to aby dla osób niezalogowanych cena była zwiększana o 20%. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrezygnuj z iframe przejdź na divy lub ewentualnie tabelki i wtedy nie będzie tego problemu
-------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma innego wyjścia ? Iframe jest dość prostym sposobem aby uzyskać przeładowanie na wybranym obszarze bez pisania w ajaxie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 8 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze i prostym ale w xhtml'ie go juz teoretycznie niema
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:47 |