![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej mam np takie pole: <input onclick="radio(this.name)" type="radio" name="compare[ptu][podst]" id="compare[ptu][podst]" value="1"/>
jak w skrypcie automatycznie zaznaczyc te pole radio . mam funkcje która wymaga zaznaczenia i klikniecia w przycisk chce sie pozbyc zaznaczenie i w samym skrypcie juz wylowac zaznaczenie. moze jakies pomysły Ten post edytował acztery 27.11.2008, 15:05:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat <input onclick="radio(this.name)" type="text" a gdzie tu pole radio? type="text" ![]() -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to pomyłka zle mi sie wklepało..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat jak w skrypcie automatycznie zaznaczyc te pole radio . mam funkcje która wymaga zaznaczenia i klikniecia w przycisk chce sie pozbyc zaznaczenie i w samym skrypcie juz wylowac zaznaczenie. Kod document.getElementById('compare[ptu][podst]').selected = true;
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
prawie nie select a checked ale mam pytanie nieche aby pole radio było w oogole widoczne.. moze tylko sam guzik.... a zaznaczenie radio sie zasymuluje
EDIT ok działa pomogło display:none w css Ten post edytował acztery 28.11.2008, 10:47:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:51 |