![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Proszę się z tym zapoznać i ewentualnie czekam na jakieś sugestie i uwagi.
http://mikolaj.lhl.pl/index.php?id=33784271 @na dole Wybacz mi proszę ![]() ![]() Ten post edytował kamioool 27.11.2008, 11:39:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona główna tego forum zawiera listę działów pogrupowanych w kategorie.
Jakim trzeba byc ignorantem lub osobą bardzo słabowidzącą żeby nie dostrzec działu Oceny? Przenoszę z Przedszkola. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O w morde ale kicz
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
No bez jaj. Co tu oceniać? Tragiczny wygląd? Kiepski kod? Jak dla mnie to jest po prostu reklama!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widać że zaczynasz dopiero raczkować, i czeka Cie jeszcze troche pracy na swoimi umiejętnościami:
Ocena subiektywna: 1) Layout 3/10 - widziałem gorsze 2) ramki -3 niedobrze :/ 3) upakowane wszystko w divach - ok 4) formularze powinny mieć labele 5) Genialny mikołaj może rób animacje dla dzieci :] 6) chęci +3 Ogólnie słabo, ale może będzie z Ciebie Bill G. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
widać że zaczynasz dopiero raczkować, i czeka Cie jeszcze troche pracy na swoimi umiejętnościami: Ocena subiektywna: 1) Layout 3/10 - widziałem gorsze 2) ramki -3 niedobrze :/ 3) upakowane wszystko w divach - ok 4) formularze powinny mieć labele 5) Genialny mikołaj może rób animacje dla dzieci :] 6) chęci +3 Ogólnie słabo, ale może będzie z Ciebie Bill G. O pierwsza porządna ocena ![]() ![]() ![]() Gify są z grafiki google ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 17 Dołączył: 28.12.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dla mnie cokolwiek dziwne zestawienie, chyba że to spis zainteresowań autora
Buhahahahaha... @topic: Co do strony, to (trochę) tragedia ;] -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Yyyy, nie widzicie linku referecyjnego...? On chce oceny, czy nabicia licznika?
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No bez jaj. Co tu oceniać? Tragiczny wygląd? Kiepski kod? Jak dla mnie to jest po prostu reklama! Chyba antyreklama ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jednym słowem jaja sobie robisz. Zaczynając od beznadziejnego wyglądu, przez bardzo zaawansowany kod html, kończąc na bardzo przemyślanych i mądrych słowach kluczowych. Przepraszam za taką ostrą krytykę, ale co mam napisać innego? Najpierw zrób coś porządnego z pomyślunkiem i z głową, a później chwal się nim. Pamiętam o tym, że cały czas tworzysz swoją przyszłość. Dodałeś teraz "stronę", a jak zrozumiesz coś i za kilka miesięcy dodasz coś na prawdę niezłego to i tak będzie w twoim archiwum życiowym fatalna strona.
Jestem bardzo ciekaw dlaczego użyłeś takich słów kluczowych? Czekam na odpowiedź: pw, jabber(kildyt@aqq.eu), gg. Liczę na poważne argumenty. Sądzę, że dalsza dyskusja na temat strony i jej wykonania mija się z celem, co jednak nie oznacza, że na rozmowę jest za późno. Pozdro ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yyyy, a nie widzisz podpisu w stopce "serwisu"? Chyba, że jest to zbieg okoliczności ![]() Yyyy, a czy to oznacza że nie chce sobie nabić licznika ![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yyyy, a po co? Nie prościej by mu było zmienić wpis w bazie/pliku? Żeby nie było, że robię offtopa - strona nadal mi się nie podoba. Totalne dno. Sam pomysł również oklepany i raczej nie przyciągnie tłumów. Yyyy, licznik niekoniecznie musi byc w bazie, moze to byc tez licznik wysłań/odwiedzin/inne ![]() Żeby też nie robić off-topa, strona sama w sobie chałowa i to bardziej reklama niz ocena Ten post edytował pyro 28.11.2008, 14:00:27 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe.. troche surowe oceny
![]() Ale nie przejmuj się nimi kamioool, popraw swoją pracę i wystaw ponownie do oceny ![]() Jak dla mnie nie ma tu co ocenać, praktycznie zerowy wygląd. Reklama robi za logo ![]() Świetna animacja dla dzieci ![]() Na początek przygody z PHP & HTML nieźle (mowa o pomyśle) ![]() Pozdrawiam, WebNuLL -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
O'Neill - serwer WWW @ lighttpd, links, nano, rsyncd, sftpd | System: Debian ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Buhahahahaha... @topic: Co do strony, to (trochę) tragedia ;] Twoja mucha mnie irytuje ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No strona tak prawdę mówiąc beznadziejna, ale jak poprawisz layout to na pewno będzie duużo lepiej.
A co do tych słów kluczowych - pewnie chodziło o to, żeby szybciej zdobyć popularność, w końcu takie słowa kluczowe jak pieniądze, narkotyki, przemoc są popularne ![]() 2/10 za dobre chęci i za to, że to Twoja pierwsza strona. popraw layout a ocena skoczy do góry ![]() to i tak będzie w twoim archiwum życiowym fatalna strona. Każdy jakoś zaczynał... Jeden lepiej, drugi gorzej. Ten post edytował .radex 6.12.2008, 15:26:08 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 23:43 |