![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Szukam jakiejś potężnej biblioteki/pakietu umożliwiającego obróbkę/modyfikację zdjęć. czy możecie mi coś polecić? Zalezy mi na wstawianiu textu na rozne sposoby (kat, justowanie, zawijanie linii), rotacje, kanal alpha - im wiecej bajerow tym lepiej ![]() Nie może to być nic z PELC (ponieważ nie mam dostępu do plików konfiguracyjnych). Nie piszcie proszę z jest google, pear, SourceForge, ponieważ na pewno tam poszukam (jeśli ktoś mi pomoże w tym topicu to zaoszczędzi mi sporo czasu na poszukiwanie). Wiem, że podobnych tematów było trochę, ale może od tego czasu pojawiło się coś nowego, użytecznego, a jeszcze mało znanego. Pozdrawiam Mrok -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
GD2 - zazwyczaj jest w PHP i nie jest to jakieś wielkie odkrycie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki Riklaunim - jak sam zauwazyles nie jest to jakies wielkie odkrycie
![]() Myslalem ze jest cos poza gd, imageMagic, Abicos tam. No trudno Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest jeszcze Cairo
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 14:55 |