![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
od jakiegoś czasu intryguje mnie parametr ver=1qygpcgurkovy, który czasami miga w url'u podczas korzystania z różnych (bardzo różnych) stron. Teraz udało mi się go złapać więc pomyślałem, że może ktoś na tym forum mi powie co to takiego i dlaczego tak często to spotykam. W tym przypadku google nie pomaga ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Strzelam - system ma wersjonowanie treści?
![]() Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No mnie nie pytaj
![]() W śródle gmaila są 3 takie. Chyba w ramkach odświeżających treść. W wordpresie w urlu takie mi mignęło też, a poza tym parę tysięcy wyników w google... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat W wordpresie w urlu takie mi mignęło też To akurat token do akcji; podejrzewam, żeby nie wykonać jej dwa razy. ![]() Co do GMaila, to może być podobnie. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
A masz pomysł dlaczego w tak wielu miejscach jest taki sam?
Może to coś jak "lorem ipsum..." wśród tokenów? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
eee tam zaraz lorem ipsum. Po prostu id serwera Echelonu
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo token albo ... zakodowana wartość zmiennej przekazywanej do strony generującej javascript ... o cel tego działania pytaj raczej twórców gmaila
![]() -------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:24 |