![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytania do kolegów, którzy znaja się na panelu TinyMCE,
1. czy jest jakis sposób na ułatwienie dodawania obrazków, dodatkowy program... Czy mam zrobic dodawanie poprzez form... ale wtedy, czy da się, aby url wpisała się sam do panelu (oczywiscie przy pomocy skryptu)... Gdzie mam "grzebać"... 2. czy mogę dodaćdo tego panelu własne przyciski ? Gdzie mam "grzebać"... Pozdrawiam Less Ten post edytował Less 23.11.2008, 01:11:31 -------------------- Less
:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Przenoszę na Gotowe Rozwiązania
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat 1. czy jest jakis sposób na ułatwienie dodawania obrazków, dodatkowy program.. iManager Cytat 2. czy mogę dodaćdo tego panelu własne przyciski ? Gdzie mam "grzebać"... Możesz. Np. tak: http://tinymce.moxiecode.com/examples/example_18.php -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 17:10 |