![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następujący kod
Kod <div id="flash" style="position: absolute"> <object data="banner.swf?funkcjaJs=javascript:hide('flash')" width="400" height="50" type="application/x-shockwave-flash"> <param name="movie" value="banner.swf?funkcjaJs=javascript:hide('flash')" /> <param name="bgcolor" value="#ffffff" /> </object> </div> <script type="text/javascript"> function show (ID) { document.all[ID].style.display='block'; } function hide (ID) { document.all[ID].style.display='none'; } hide('flash'); </script> <br><br><br> <A HREF="javascript:show('flash')" TITLE="Pokaż banner">Pokaż banner</A> I właśnie co mam zrobić aby po otwarciu strony index.html popup wyskakiwał autoamatycznie a nie z tym klikaniem w Pokaz banner. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj show('flash') do zdarzenia onload w body.
Btw: nie wstawiaj js do hrefa. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbyś mi to pozmieniać? I jeszcze jedno, jak otworzyć ten popup po upływie np. 5 sek. po wejsciu na stronę?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Rusz się trochę, w google tego pełno.
Jak po 5 sekundach? Poszukaj setTimeout. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 08:32 |