![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam jakąs prosta sondę która zawiera 3 lub 4 opcje i teraz nie wiem jak zrobić aby dodawany był tylko ten głos co został wybrany bo sprawdzanie ifami bedzie bez sensu.Prosilbym o jakis przykladzik zeby zakumać o co chodzi, dzęki i pozdrawiam.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jeśli dodajesz głos przez <input type="radio" />, to chyba nie powinno być problemu, gdyż idzie tylko jedna wartość.
![]() No chyba, że mają one różne nazwy, to wtedy się nie dziwię. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Acha czyli jezeli mam 3 inupty to mam nadac im jedna nazwe?i co pozniej cos takiego:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
W przypadku pola radio nadajesz wszystkim taką samą nazwę, tylko różną wartość. Potem sobie np. switch" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manualem sprawdzasz, co wybrał użyszkodnik.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 11:29 |