![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zainstalowałem sobie plugin sfGuardPlugin i jedyne co chciałbym obecnie w nim zmienić to sposób tworzenia uprawnień/grup uprawnień. Nie bardzo wiem jak się za to wziąść, jedyne co mi świta to widziałem gdzieś, że tworzy się moduł sfGuardxxx i rozszerza. Czy tą drogą można zmienić sposób działania? Jeśli ktoś ma przykład kodu realizujący jakiekolwiek zmiany w tym pluginie to byłbym wdzięczny (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) pzdr. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podałeś co chciałbyś zmienić w tym sposobie, pojedyncze dodawanie Ci się nie podoba? Czy może coś innego? Nie wiem też z jakiek korzystasz wersji a ma to ogromne znaczenie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystam z Symfony 1.1 i odpowiedniego pluginu( chyba 2.2.0 )
Sytuacja wygląda tak, że autoryzację oparłem na nazwie permission, ale dla administratora niewygodne będzie tworzenie takich schematycznych nazw więc chciałbym aby mógł sobie wybrać moduł z listy, akcję, konto i z tego powstałaby automatycznie nazwa permission i zostałaby zapisana w bazie. pzdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 21:52 |