![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ostatnio napisałem skrypt dodający, edytujący, usuwający dane z bazy danych mysql. Skrypt nie wyśwyetla żadnych błędów, Bezproblemowo dodaje, usuwa i edytuje. Czyli generalnie nie ma żadnego problemu, czyli powinienem być szczęśliwym programistą, ale czy na pewno? Nie ![]() Co jest nie tak? -------------------- eclipse :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Co jest nie tak? Sprawa jest banalnie prosta. Masz blad w lini 23, a konretnie brakuje takiej linii:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się ze to może być problem wynikający z konfiuracji phpmyadmin, ale to taka moja luźna myśl. Ten post edytował matyskiewicz 21.11.2008, 12:05:46 -------------------- eclipse :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
w kodzie co pokazales nigdzie nie widze odwolania do kolumny a1.
Zakladam wiec ze chodzi oto: palm_producent = ". $_POST[palm_producent] .", palm_model = ". $_POST[palm_model] .", palm_numSer = ". $_POST[palm_numSer] .", palm_nrPH = ". $_POST[palm_nrPH] ." pewnie cos z tych zmiennych jest tekstem. tekst ma byc brany w apostrofy w sqlu nie:
tak:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
tak to o to chodziło. Dziękuję
-------------------- eclipse :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 05:47 |