![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka.
Poszukuje Skryptu Ogloszen Samochodowych i mam pare pytan. Czy moze ktos zna jakis taki skrypt Platny lub i nie. Ktury by mial takie funkcje jak : -Uzytkownicy moga sami dodawac ogloszenia -Platne Ogloszenia -Wyszukiwarka Aut -Waluta GBP ( Funt ) Zalezy mi na tym abyscie mi pomogli z wyborem poniewaz mialem juz pofobny skrypt ktury sie nazywa "iAuto" no i wszystko sobie poustawialem no i dobrze wygladala ale nie moglem zmienic waluty na Funty i wyszukiwarka mogla wyszkuwica tez odleglosci ale tylko po kodach pocztowych Ameryki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
joomla + market place + drobne zmiany w kodzie .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jakie zmiany gdzie te zmiany ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/worriedsmiley.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A co rozumiesz pod pojęciem "zmiany w kodzie"? Bo jesteś na forum dotyczącym języka php i trzeba sobie zmodyfikować kod marketplace który podał kolega. Jednakże tobie polecam oscommerce, też ze zmianami w kodzie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam.
Proszę mi lub innemu moderatorowi przesłać na PW poprawny tytuł wątku. Obecny ("Skrypt PHP") jest kompletnie pozbawiony sensu. Wskazówki dotyczące formułowania tytułów wątków znajdziesz w regulaminie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:11 |