![]() |
![]() |
-darkstar- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Tworzę kosz na zakupy i lekko utknołem, że tak powiem w miejscu. Stworzyłem trzy tabele produkty id, nazwa, cena users id, login, haslo kosz id, id_user, id_produkt Zrobiłem już połączenia, które dodają do kosza id_user i id_produkt. Problem mam z wyświetleniem tych danych na stronie. Wiem ,że muszę użyć funkcji while ale nie bardzo wiem jak to tutaj zrobić. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
coś takiego może? |
|
|
-darkstar- |
![]()
|
Goście ![]() |
Troszkę poprawiłem bo były jak to w pisaniu w locie błędy (brak ; i '').
Wywala Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\krasnal\www\koszyk\kosz.php on line 112 Linia 112 to linia z while. Myślałem ,że coś zapytaniem starałem się wszystko poprawnie mieć ale dalej nie działa hmm :/ |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
a spróbuj może tak:
tylko warunek że masz takie kolumny. |
|
|
-darkstar- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ten sam błąd :/ zgadząją się - dla potwierdzenia
|
|
|
-darkstar- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nikt nie zna odpowiedzi?? :/
|
|
|
![]()
|
|
proszę. od razu zrobiłem Ci aliasy od id. jak chcesz odwołać się do id w tabeli produkty to wpisz tylko idp. |
|
|
-darkstar- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dziękuję Ci bardzo (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) działa ! <jupi>
|
|
|
-darkstar- |
![]()
|
Goście ![]() |
Pojawił mi się teraz dziwny problem, otóż po dodaniu produktu, user_id znika i do bazy zapisywane jest jako 0 :/.
Odświeżam i echo wyświetla mi prawidłowe id usera, dopiero pod kliknięciu na submit produktu wartość ta znika i w bazie mam 0 :/. |
|
|
-darkstar- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nikt nie ma pomysłu? :/
|
|
|
-darkstar- |
![]()
|
Goście ![]() |
Kurczę ,ludzie proszę o pomoc bo już zaczynam siwieć przez to (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) , za cholerę nie wiem czemu to się dzieje. Wiem, że po submicie sesja gubi login i prawdopodobnie to nie mam pojęcia co jest przyczyną. Przy odświeżaniu nie gubi. Wklejam caluteńki kod i proszę o pomoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:28 |