![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-maciek_123- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Mam nastepujacy problem chcial bym zrobic formularz, z potwierdzeniem rejestracji na maila poprzez link. Mianowicie chodzi o to, ze ktos wypelnia formularz i zostaje wyslany do niego link z potwierdzeniem rejestracji a dopiero potem osoba wlasciwa dostaje mail dokladniej: rejestruje sie --> odbiera maila z linkiem potwierdzajacym i klika --> zostaje wyslany mail do administratora z trescia formularza Duzo o tym czytalem ale nadal nie jestem tego w stanie zrobic. zapisywalem dane z formularza do bazy mysql wiem, ze trzeba dac liczbe losowa w linku np. $li = md5(uniqid(rad(), true)); . I tyle. Jestem administratorem pewnej strony i odgornie mam na zrobienie tego tydzien a kompletnie nie wiem jak to zrobic. Z gory dziekuje za poswiecony czas. Pozdrawiam Maciek K.! P.S poniewaz mam ostatnio (bardzo) duzo na glowie nie bede mial zbytnio czasu na przegladanie forum - w miare mozliwosci postaram sie. Jak by ktos mogl prosze o odpowiedz w mailu maciek1000@poczta.onet.pl |
|
|
-maciek_123- |
![]()
|
Goście ![]() |
Próbowałem tak jednak nadal nie działa
![]() Jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę żeby napisał. Są tam pewnie jakieś błędy ale ja już ich poprostu nie widzę i zarywam noce żeby to skończyć. register.php :
polaczeniebaza.php :
active.php (jeszcze nie skończone ale już nie robię do puki tamto nie zadziała...) :
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 05:44 |