![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam w firmie dwie sale konferencyjne jedna na 10 druga na 50 osób. Są w nich prowadzone szkolenia i spotkania pracowników. Niestety problem mam w tym jak nie ma sekretarki to cały porządek się burzy i są konflikty. Zanim zacznę wywarzać otwarte drzwi to chcę Was się podpytać czy czegoś takiego nie ma w sieci ? Szukałem sam, ale jakoś nic darmowego nie mogę znaleźć. Może komuś z Was w ulubionych wala się taki link ? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Redelek -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz na mysli o program do zarzadzania rezerwacjami ?! :-)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słabe bo to każdy pracownik ma sobie wpisać kiedy ma zajętą salę a inny może to zobaczyć. -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszesz jakby tego się nie dało w Google Calendar. Da się. Potwierdzam. W Google Calendar mozna tworzyc kalendarze prywatne i publiczne a takze z dostepem dla zdefiniowanej grupy osob. Kiedys testowalismy to jako narzedzie do zarzadzania kamieniami milowymi przy jakims projekcie i spisywal sie bardzo dobrze! -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:50 |