![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Robię layotu i niestety, ale nie wiem jak to ładnie ułożyć... Mam: i niestety, ale sie nie uklada, a ja nie wiem jak to ułożyć :/ Można prosić o pomoc? -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, ale wolałbym narazie zrobić to na tabelkach, bo reszta lay'a jest w tabelkach(przerabiam gotowca) a ta część strony i tak jest dla googla ukryta. Więc, pomoże ktoś?
P.S. I tak dziękuję za chęć pomocy! -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 16 Dołączył: 19.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie tylko dla googla nie trzeba uzywać tabelek, ale także dla samego siebie. Przeczytaj dokładnie dlaczego tabelki są głupie, bo to bardzo dobra lektura w tym temacie. Dodatkowo zamiast stawiać tabelki w tabelce, która jest w tabelce... itd. warto użyć div-ów. Zredukujesz w ten sposób ilość kodu, zmniejszysz ilość przesyłanych danych poprzez ograniczenie obrazków itd itd. Przez to zbudujesz dużo lepszą stronę, niż archaiczne tabelki i jeszcze bardziej archaiczne <font>y.
Podaj więcej kodu, albo najlepiej adres do pliku to chętnie ci pomoge ułożyć divy. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:07 |