![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.sendspace.pl/file/VjU0KWOf/
Mam taki system rejestracji/logowanie itd... Zrobilem wszystko wedlug instrukcji w pliku...doc/readme i dziala, ale teraz jak to umiescic na mojej stronie i jak to skonfigurowac? Np zeby do X funkcji mieli dostep tylko zalogowani uzytkownicy itd... Nie znam dobrze php wiec prosze o pomoc... |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
przesyłasz w sesjach id użytkownika i pozniej sprawdzasz jakie ten uzytkownik ma prawa. musisz miec odpowiednią kolumne w bazie zeby to sprawdzić.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
a tak wogole po co wysylasz linka na ktorym za pobranie sie placi? dosyc ze niektorzy chca pomoc to jeszcze musze zaplacic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ja nawet nie probowalem:P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
ja nawet nie probowalem:P W takim razie po co zabierasz głos w sprawie, o której nie masz zielonego pojęcia? ![]() @Tofik40: Wydaje mi się, że najlepszym wyjściem będzie kontakt z autorami tego skryptu. Oni będą najlepiej znali jego możliwości i pewnie pomogą Ci w przystosowaniu skryptu do Twoich potrzeb (nie oczekuj gotowca, tylko co najwyżej rad i wskazówek). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:40 |