![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Tworzę szablony allegro na zamówienie.
...CENNIK... logo 10zł, jedna grafika 5zł, tzw. robocizna 10-20zł (w zależności od złożoności), nadzór (jednorazowo, opcjonalnie) 10zł pobieram zaliczkę w wysokości 30% szacowanej ceny produktu edycja (tzw. przedumowna) w ramach tworzenia edycja (tzw. poumowna) późniejsza 5zł (niezaleznie od wielkości) ...KONTAKT... mateuszkow@gmail.com ...O TWORZENIU... Zajmuje się na codzień projektowaniem designu stron www. Mam duże doświadczenie w tworzeniu szablonów. Gwarantuje pełną zgodność kodową szablonu z wymogami allegro. Wszelkie zdjęcia przesyłam do zleceniodawcy. Na życzenie umieszczam zdjęcia na serwerze yoyo.pl. Oferuje pełną współprace. W razie braku zgodnosci szablonu z oczekiwaniem klienta przerabiam go. Przeróbka jest to zmiana nie więcej niż 40% szablonu. W przypadku szablonu przedumownego współczynnik ten wynosi 100%. Ten post edytował obelix94 17.11.2008, 21:31:28 -------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
Jak to czytasz, to współczuj mi. Przebolewam za swe grzechy... Współczujcie... Gdzie to współczucie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla ewentualnych zainteresowanych: pod rozwagę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
To był zaawansowany projekt za ... no cóż. Tajemnica. Takich projektów tutaj nie oferuje.
mike, pw to prywatna wiadomość! -------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
Jak to czytasz, to współczuj mi. Przebolewam za swe grzechy... Współczujcie... Gdzie to współczucie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
logo 10zł, jedna grafika 5zł, tzw. robocizna 10-20zł (w zależności od złożoności), nadzór (jednorazowo, opcjonalnie) 10zł Czegoś tu nie bardzo rozumiem. Powiedzmy, że przychodzę do ciebie i mówię "Yo, chce jedną grafikę" (swoją drogą ciekawe określenie - np. jedna grafika dla sklepu internetowego). Ile w takim przypadku zapłacę? Bo w zasadzie nie wiem. Według cennika jedna grafika to koszt 5zł. Fajowo. Ale hola! Stop! Robocizna? Nadzór? WTF? :| ja chce jedną grafikę bez robocizny i bez nadzoru. Chcę po prostu jedną grafikę. Hehe do tego zaliczka 30%. 1,50zł zaliczki... To był zaawansowany projekt za ... no cóż. Tajemnica. Hehehe, faktycznie, zaawansowany na maxa ![]() Ten post edytował phpion 18.11.2008, 08:17:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:27 |