![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Każdy zapewne wie że MySQL zarządza się z PHPMyAdmin'a. A ja potrzebuje wstawić na serwer MySQL dwa pliki -> populacja.sql i ksiazka_kz.sql. Próbowałem połączyć się z serwerem za pomocą Total Commandera. Ale mi nie wyszło.
Możecie mi powiedzieć jak umieścić te pliki na serwerze? -------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
Jak to czytasz, to współczuj mi. Przebolewam za swe grzechy... Współczujcie... Gdzie to współczucie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
no masz tam taką ikonkę SQL pod logiem phpMyAdmin'a klikasz na nią i możesz dać importuj z pliku, wskazujesz dokładną lokalizacje.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Każdy zapewne wie że MySQL zarządza się z PHPMyAdmin'a. ... lub przez konsole ... umieścić możesz tylko klientem FTP na server . Jeżeli chcesz to wrzucić do bazy to import w phpMyAdminie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zawsze tak robiłem i zawsze
Błąd zapytanie SQL: CREATE DATABASE ksiazka_kz; MySQL zwrócił komunikat: #1044 - Access denied for user 'db690187'@'%' to database 'ksiazka_kz' -------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
Jak to czytasz, to współczuj mi. Przebolewam za swe grzechy... Współczujcie... Gdzie to współczucie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może nie masz praw do tworzenia baz na serverze ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
załóżmy ze nie mam prawa
to po co yoyo.pl udostępnają mi bazę do której nie mam prawa nic dodać? a jest jakiś inny sposób?" -------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
sprawdź czy wpisujesz poprawne dane...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
poprawne dane czyli...? hasło użytkownik? jak tak to już sprawdzałem
a nie da się jakoś przez jakiś program? -------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz stworzoną bazę danych więc nie ma sensu jej drugi raz tworzyć,
wyedytuj pliki sql, które chcesz wrzucić znajdź linijki z wpisem "CREATE DATABASE" i po prostu je z tych plików usuń, następnie spróbuj jeszcze raz wgrać pliki na serwer, powinno już teraz się udać. Pozdrawiam Cezar708 |
|
|
![]()
|
|
O! dzięki wielkie. już umieściłem tabele. a teraz jak umieścić tam dane? jak ładuje to co ponizej wywala mi
CODE Warning: mb_strpos() [function.mb-strpos]: Unknown encoding or conversion error. in /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/string.lib.php on line 112 Warning: mb_strpos() [function.mb-strpos]: Unknown encoding or conversion error. in /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/string.lib.php on line 112 Warning: mb_strpos() [function.mb-strpos]: Unknown encoding or conversion error. in /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/string.lib.php on line 112 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/string.lib.php:112) in /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/ob.lib.php on line 64 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/string.lib.php:112) in /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/header_http.inc.php on line 13 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/string.lib.php:112) in /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/header_http.inc.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/string.lib.php:112) in /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/header_http.inc.php on line 15 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/string.lib.php:112) in /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/header_http.inc.php on line 16 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/string.lib.php:112) in /var/www/mysql3.yoyo.pl/libraries/header_http.inc.php on line 19
-------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:04 |