![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam!
Zrobiłem sobie taki skrypcik na podstawie ksiązki. Przerobiłem go trochę i nie wiem gdzie mam błąd. Poniżej zamieszczam skrypty. I jeszcze takie dwa pytanka: - jak znaleźć w ciągu znaków (w zmiennej) jakąś literę - jak porównać czy pola nie są puste (na liczbach wiem, a na ciągu?) - jak zrobic w js że po wypełnieniu pól pojawia się wyślij? (przy czym zaznaczam że w js jestem zielony (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/wstydnis.gif) )
Błąd: Notice: Undefined index: imie in C:\STRONA\specjalne\formularz.php on line 3 Notice: Undefined index: email in C:\STRONA\specjalne\formularz.php on line 4 Notice: Undefined index: wiadomosc in C:\STRONA\specjalne\formularz.php on line 5 Notice: Undefined index: temat in C:\STRONA\specjalne\formularz.php on line 6 Warning: mail() [function.mail]: "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in C:\STRONA\specjalne\formularz.php on line 13 Ten post edytował obelix94 16.11.2008, 12:04:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:36 |