![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuje skryptów (nie wiem jak fachowo sie to nazywa)
Chodzi mi o coś takiego jak wpisuje sie tutaj na forum posty - pogrubienie tekstu, podkreślenie, kursywa,dodanie obrazka(linku) itp. chodzi mi tutaj o całą taką ramkę do wpisywania. Gdzie mogę coś takiego znaleźć i jak fachowo się nazywa coś takiego. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 17 Dołączył: 2.04.2008 Skąd: z Zabrza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nazywa się to edytor WYSIWIG. Wiszw w google tinyMCE lub ewentualnie FCKeditor. Ja osobiście używam tego 1szeg.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc, powieedz mi jeszcze czy jest on w pelni konfigurowalny - to znaczy czy mogę dodać tylko te elementy, które chce np pogrubienie i podkreślenie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 17 Dołączył: 2.04.2008 Skąd: z Zabrza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak
|
|
|
![]()
|
|
O, uzywam tego edytora, ale w momecnie kiedy wkleje sformatowany kod , nie jest on zapisywany w takiej postaci od bazy danych w jakiej zostal wklejony, dlaczego? co to wogóle jest ten messy code (zielona rameczka a wśrodku Content), jak wyeliminować ten problem?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat nie jest on zapisywany w takiej postaci od bazy danych w jakiej zostal wklejony, dlaczego? co to wogóle jest ten messy code (zielona rameczka a wśrodku Content), jak wyeliminować ten problem? A dodałeś odpowiednie znaczniki do allowed_tags? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
a gdzie i jak to zraobić, bo nic osobiście nie dodawałem... a jestem zielony troszkę w tym temacie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
choinka szukam , szukma i nie ma u Ciebie na stronie : allowed_tags'....
|
|
|
![]()
|
|
Tfu, valid_elements: http://wiki.moxiecode.com/index.php/TinyMC.../valid_elements
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Co usunąć/dodać z/do tego kodu aby pozbyć się tego problemu..? |
|
|
![]()
|
|
Java!=Javascript. Masz błąd w tagu, to tego.
Przejrzyj sobie wpisy u mnie, przykłady na stronie edytora. Poza tym, zajrzyj pod ten link, który Ci podałem. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:37 |