Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Jak zakupić edytor WYSiWIG InnovaEditor?, coś nie moge dokonac płatności.. w jaki sposób można kupiowac takie rz
kukix

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam.

Przymierzałem sie do kupienia edytora InnovaEditor..
Próbowałem zakupić przez ich system kartą z mbnku. jednak nie chciało mi przyjąc numerów.. później jak zobaczyłem skąd oni są (Indonesia (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/blinksmiley.gif) ) to doszedłem do wniosku, że lepiej jednak nie dawać inm wszystkich danych..

Nie można tam puściś jakoś przelewu poprostu?
Czy ktoś kupował kiedyś tam ten edytor?

Będe bardzoe wdzięczny za wszelkie wypowiedzi..
Go to the top of the page
+Quote Post
bogdan89

-----

Ej, no masz tam PayPal, chyba najłatwiejszy sposób płacenia.

Z tego co pamiętam, a miałem konto w mBanku, to ta ich karta płatnicza Visy Electron nie nadawała się do płacenia w internecie, jedyne co można z nią zrobić to zapłacić za bułki w spożywczym, albo włożyć do bankomatu. Ale to mówię tylko z moich doświadczeń z przed roku, dwóch. Może teraz jest inaczej.

Najszybszy i najbezpieczniejszy sposób wg mnie:
1) Załóż konto w PayPal.
2) Wpłać do PayPal te 60 dolców. Trwa to 2-3 dni robocze, konto mają w Polsce, wpłaty przyjmują w złotówkach.
3) Kup, zapłać przez PayPal.
+Quote Post
kwiateusz

Admin Techniczny

Grupa: Administratorzy

Zadzwon na mlinie i powiedz ze chcesz placic karta przez internet, ustal limity i wtedy uzyj paypala (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) aczkolwiek oni maja troche wyzsze kursy niż srednio w bankach

ten electron działa jak pełna visa, testowałem już wielokrotnie m.in. na paypalu
+Quote Post
kukix

-----

Cytat(bogdan89 @ 13.11.2008, 13:37:18 ) *
Ej, no masz tam PayPal, chyba najłatwiejszy sposób płacenia.

Z tego co pamiętam, a miałem konto w mBanku, to ta ich karta płatnicza Visy Electron nie nadawała się do płacenia w internecie, jedyne co można z nią zrobić to zapłacić za bułki w spożywczym, albo włożyć do bankomatu. Ale to mówię tylko z moich doświadczeń z przed roku, dwóch. Może teraz jest inaczej.

Najszybszy i najbezpieczniejszy sposób wg mnie:
1) Załóż konto w PayPal.
2) Wpłać do PayPal te 60 dolców. Trwa to 2-3 dni robocze, konto mają w Polsce, wpłaty przyjmują w złotówkach.
3) Kup, zapłać przez PayPal.

A cazy ten polski PayPal.pl to to samo co w innych krajach?
Czy będe mógł podac tam swoje dane i ściągnal mi z kona?
+Quote Post
kwiateusz

Admin Techniczny

paypal jest jeden na cały świat, co do używania konta nie karty to nie wiem bo jakoś to mi potrzebne nie było (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
bim2

-----

Wiem, że w Paypalu nie przyjmują kart płaskich (tj. sezam max od bph). Od niedawna można na szczeście robić przelew na konto paypala, a system sam przydziel Ci $$
+Quote Post
kwiateusz

Admin Techniczny

wyzej pisalem, przyjmuja przyjmaja tylko zalezy od banku czy on na to pozwala, bzwbk i mbank (po zadzwonieniu na mlinie) pozwalaja na uzywanie plaskiej visy electron do placenia przez internet czyli m.in. do uzywania z paypalem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) wiec prosze herezji nie głosić, nawet kiedys sprawdzałem i technicznie to było mozliwe od 2005 czy 2006 ale nikt tego publicznie nie ogłaszał...
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 25.12.2025 - 10:42