![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Mam problem z stroną opartą na Joomli i komponencie "Mister_Estate". Komponent "Mister Estate" przerobiłem, aby dostosować go do wymagań klienta... ale do rzeczy: Generalnie wszystko działa, ale gdy korzystam z wyszukiwarki na stronie (która generuje odpowiednie zapytania do bazy danych, z której zwracane są odpowiednie rekordy) - dane są zwracane - ale nie wyświetlane... ale gdy ustawie kursor w polu adresu strony (na końcu adresu strony) w mojej przeglądarce (w IE lub FF) i wcisnę "Enter" - dane zostaną wyświetlone prawidłowo Czy znany jest komuś tego typu problem? Czy jest jakieś polecenie, które pozwoli ponownie wywołać wygenerowany adres strony? "Odświeżenie strony nie działa" - to musi być ponowne wywołanie linku... Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 32 Dołączył: 5.08.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam problemu, przedewszystkim trzeba to jakoś naprawić ale oszukując można do wywołania jeszcze raz jakiegoś linku użyć JS :
Kod <script language = "javascript" TYPE = "text/javascript">location.href="index.php";</script> Pozdrawiam -------------------- ---------------------------
"Jeżeli trzeci dzień z rzędu nie chce Ci się pracować tzn że dziś jest ŚRODA ! Algorytmy , Programowanie , Tworzenie WWW - SPRAWDŹ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:14 |