![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 7 Dołączył: 24.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
w moim skrypcie używam rożnych filtrów tj negatyw skrycik
gdy odpalam skrypt na localhoscie (krasnal 2.7) to wszystko działa, ale gdy zamieściłem skrypt w necie to nie wychodzi z skryptu tylko zatrzymuje sie przy imagefilter(). Sprawdziłem poprzez gd_info() i phpversion() czy jest dołączona biblioteka gb i jest php5, wszystko jest dobrze(tak mi sie wydaje) funkcje zwracają Kod // Aktywny czyli zwracana wartość true :D GD Version: 2.0 or higher FreeType Support: Aktywny FreeType Linkage: with freetype T1Lib Support: Aktywny GIF Read Support: Aktywny GIF Create Support: Aktywny JPG Support: Aktywny PNG Support: Aktywny WBMP Support: Aktywny XPM Support: Nieaktywny XBM Support: Nieaktywny JIS-mapped Japanese Font Support: Nieaktywny Wersja PHP : 5.2.5-3 próbowałem nawet interpreter skryptu ustawić na php5 poprzez .htaccess ale gdy tylko dawałem Kod :Location /*.php Use php5[enter] [pusta linia] ale ta konfiguracja wywalała błąd serwera 500 (o .htaccess czytałem powierzchownie) ale gdy phpinfo() zwrociło wersje 5.2.5-3 to racze cześć z .htaccess jest niepotrzebna ![]() Z góry dziękuje za pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:12 |