![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanko , ostatnio zrobiłem strone w php , 1 głowny plik +incudy ,
w zależności od zmiennych są includowane rożne pliki , i wszystko było by ok gdyby nie to ze taka strona ma jeden nagłówek HEAD , więc wpadłem na pomyś zrobienia dla każdej podstrony osobnego nagłowka a wygladało to tak : <HTML> <? include ('cos tam/nagłowki.php') ?> <body> ... w zależności od wspomnianych zmiennych includowany plik "wybierał" nagłowek , działało pięknie aż ktoregos pięknego dnia strona znikneła z netsprinta , a po kilku dniach z onetu... Więc mam pytanko czy to może być wina tego "dynamicznego" nagłówka ? Bo innych pomysłów niemam... Czy wyszukiwarki nie znajdywały zadnego nagłówka ? Przecież otwierajac strone w przeglądarce to działało... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie jest to wina dynamicznego przydziału treści. Jeśli otwiera Ci się wszystko w przeglądarce, to wyszukiwarki będą to widziały podobnie. Includowanie wykonywane jest na serwerze podczas pobierania strony, i żadna (chyba? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No też tak mi się wydaje , tylko jaki może być powód zniknięcia strony z netsprinta i Onetu ?...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sory, ale musiałeś cholernie mocno spamować ;-)
Ale tak na prawdę. Podaj adres stronki, sprawdzimy. |
|
|
![]()
|
|
www.prezenciki.pl ....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niektóre wyszukiwarki (np. Onet.pl) jeżeli wykryją w meta np. "costam, kwiaty, kwiaty, kwiaty,..." to dla wyszukiwanego slowa 'kwiaty' taka strona spada baaaaaaaaardzo w dół.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie powtarzam słów kluczowych w meta.... a strona nie spadła w duł tylko jej wcale niema...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak, a spróbuj może napisać maila do onetu...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 07:16 |