![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 6 Dołączył: 12.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam duży formularz i chciałbym zrobić tak, że na kolejnych stronach będą wyświetlane jego części a nie że na jednej stronie cały formularz. Jak to zrobić ? Z jednego formularza zrobić kilka mniejszych formularzy i na każdej stronie wyświetlać taki jeden mały formularz ? Tylko, że chciałbym żeby po dojściu do końca wypełniania formularza wyświetlała się jedna strona, na której użytkownik będzie mógł zobaczyć wszystko co wpisał. A jak zrobię, że na każdej stronie będzie mały formularz to potem na końcowej stronie nie będę mógł wyświetlić przecież danych ze wszystkich formularzy, bo z jednej strony w kontrolerze w funkcji akcji żeby pobrać dane z formularza wystarczy użyć:
A jak ja bedę mieć kilka formularzy na kilku stronach to jak z nich wszystkich pobrać dane ? Albo może w jakiś inny sposób zrobić taki formularz ? Robiłem też tak, że na jednej stronie pokazywały się fragmenty formularza:
Jednak oczywiście dane pobrane obejmowały tylko dane z ostatniej, ostatnio wyświetlonej części wypełnionego formularza, a z dane z wcześniej wyświetlonych części formularza były usuwane. To jaki sposób najlepiej zastosować żeby formularz był wyświetlany w częściach i żeby mozna było pobrać dane z całego formularza ze wszystkich pól i je potem wyświetlić na jednej stronie ? Ten post edytował nieraczek 10.11.2008, 20:22:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:25 |