![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 2 Dołączył: 4.07.2008 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
wzywam wszystkich programistów i nawołuje do udzielenia mi pomocy. Problem jest następujący: Potrzebuję po wykonaniu operacji na bazie danych ponownie w ramce wyświetlić stronę, aby w tabelce załączonej przez include(); wyświetlić komunikat o rezultacie operacji na bazie danych. Czyli zależy mi na automatycznym otworzeniu skryptu przekazując zmienną sesji.
Mój plan chciałem oprzeć o JaveScript , o której moja wiedza jest wręcz naganna. Prosze o pomoc. Googlując i sklejając urywki kodu otrzymałem coś takiego: <script LANGUAGE="JavaScript" TYPE="text/javascript"> onload="window.open(this.href='rejestr_user.php')"; </SCRIPT> jednak skrypt jest obojętny na ten kod. co w nim jest nie tak :/ Z góry dzięki za pomoc. temat zamknięty. Rozwiązanie: ob_start(); a potem header('Location: nazwa.php'); Ten post edytował punoljoe 10.11.2008, 14:31:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
A czemu w tym dziale? Co to ma wspólnego z XML albo z AJAX'em? Pozdrawiam! // Przenoszę do działu Po stronie przeglądarki / JavaScript. // ~webdice -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:02 |