![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2008 Skąd: Racibórz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie czy można skaść pobrać wyszukiwarke plików/obrazków z danego katalogu ?
tylko ona musi być w miare dobra bo pliki zapisuje się np. tak 341nazwapliku.rar czyli przed nazwą są losowe liczby czyli jak by ktoś w wyszukiwarce wpisał nazwapliku to by wyszukiwało np. 341nazwapliku.rar a jak nie idzie pobrać gotowe skryptu to jak takie coś zrobić ? -------------------- Firefox - The Best,
Internet Exokier - shit |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widziałem czegoś takiego, ale prawdopodobnie użyłbym kombinacji dir" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i similar_text" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual - używając 3go parametru aby otrzymać procent podobieństwa.
-------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ale może nie trzeba strzelać aż tak...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wow, no to mnie położyłeś - nigdy w życiu bym nie zgadł że jest taka funkcja. Dzięki erix, na pewno się przyda
![]() -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:06 |