![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2008 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój problem polega na tym iż chcę napisać zmianę hasła do konta usera, jednak nie wiem co jest grane...
Chcę sprawdzić czy podane stare hasło przez usera zgadza się w bazie danych i teraz to mój kod:
Co jest nie tak? Bo ja już nie wiem... Ten post edytował DonJeday 8.11.2008, 13:07:26 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 375 Pomógł: 20 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń closeCursor(), gdyż w ten sposób usuwasz dane z $query. Źle odczytujesz zawartość pól z rekordu. Nie używasz fetchAll(), więc tablica jest jednowymiarowa.
-------------------- „Jesteśmy różni, pochodzimy z różnych stron Polski, mamy różne zainteresowania, ale łączy nas jeden cel. Cel ten to Ojczyna, dla której chcemy żyć i pracować.” Roman Dmowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2008 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mimo tych zmian i tak nie działa... Mimo iż podaje dobre hasło zwraca else
W ogóle nie wypisuje hasła echo dałem po to żeby zobaczyc czy w ogóle mi wypisze hasło, ale nic czysto. Po zmianach:
---------------------- Problem rozwiązany powinno wyglądać to tak:
Ten post edytował DonJeday 9.11.2008, 12:31:00 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 535 Pomógł: 27 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:29 |